MyCheckin Reservering is de ideale oplossing voor iedere ondernemer die online reserveren wil aanbieden op vooraf bepaalde tijden en gekoppeld aan een aantal maximum klanten per tijdslot. Klanten reserveren online via uw website de gewenste dag en tijd. Hiervan krijgen deze ook een bevestigingsmail die getoond kan worden op een smartphone of worden uitgeprint. Als een tijdslot volgeboekt is dan is reservatie uiteraard niet meer mogelijk. De klant kan dan op zoek naar een ander gewenste dag/tijd om te reserveren.

MyCheckin Reservering is te personaliseren naar uw eigen bedrijfskleuren en de digitale reservering wordt ook voorzien van uw bedrijfslogo. U ontvangt binnen 2 werkdagen (na betaling eerste termijn * ) uw eigen login code en de unieke eigen weblink die u kunt koppelen aan uw website, kunt delen op uw social media kanalen of op bijvoorbeeld in een QR code kunt verwerken.

  • Indelen van tijdsloten binnen de openingstijden
  • Maximaal aantal reserveringen/personen per tijdslot
  • Bevestiging reservatie per mail naar uw klant
  • Overzicht in backoffice van reserveringen op dag niveau (ook te printen of te downloaden in PDF)

 Afbeelding boven: na het instellen van de openingstijden in MyCheckin Reservering kunt u aangeven hoelang een tijdvak/tijdslot duurt en hoeveel personen maximaal mogen reserveren per tijdslot.

MyCheckin Reservering zorgt ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met reserveringen en voorkomt teveel/dubbele reserveringen binnen een tijdslot. 

Levertijd: Maximaal 6 werkdagen
Implementatie: MyCheckin Reservering is te implementeren op uw website door middel van een embed code
Externe locatie: MyCheckin Reservering is ook te benaderen via een eigen URL (t.b.v. delen op Facebook e.d.)
Opzegtermijn: 1 maand

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaand formulier in.

Vul een bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in

Selectie van MyCheckin gebruikers